Asiointi

Asiointi Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen kanssa onnistuu kasvokkain, puhelimitse, kirjeitse tai internetin välityksellä.

Pelastuslaitoksen työntekijät ovat tavoitettavissa kasvoikkain paloasemilla ympäri maakuntaa. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse ja sähköpostitse, sekä tietysti perinteisellä kirjepostilla. Jos et ole varma, kenelle asiasi pelastuslaitoksen organisaatiossa kuuluu, kysy puhelinvaihteestamme tai ota yhteyttä kehen tahansa pelastuslaitoksen työntekijöistä. Meidän tehtävänämme on ohjata asia oikealle taholle - oli se sitten Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tai joku toinen viranomainen.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos toimii osana Siun sote -kuntayhtymää. Löydät Siun soten tietosuoja-asiantuntijoiden yhteystiedot kuntayhtymän verkkosivuilta. Sivulle on koottu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen asiakkaalle annettava informaatio henkilötietojen käsittelystä Siun sotessa.

Tarkastuspyyntölomake löytyy myös Siun soten internetsivulta osoitteesta: http://www.siunsote.fi/asiakas-ja-potilastiedot. Sivulla on ohjeet lomakkeen lähettämiseen. Lomakkeita saa myös Siun soten toimipisteistä.