Lieksa - Liikenneonnettomuus - Kahden henkilöauton kylkikolari

TIEDOTE

28.11.2021 klo:01:46
Kesto: 2 tuntia toiminta päättynyt
Henkilövahingot:
Onnettomuudessa osallisena olleet henkilöt: 7
Ei henkilövahinkoja. Henkilövahinkotieto perustuu onnettomuuspaikalla tehtyyn ensiarvioon.
Yksiköitä lähetettiin paikalle seuraavasti:
Paikalle lähetettiin pelastushenkilöstöä seuraavilta paloasemilta:
- Lieksa

Poliisipartioita: 1
Ambulansseja: 3
Tapahtuman kuvaus / alkutiedot, pelastustoimenpiteet, valistustoimenpiteet ja muuta huomioitavaa:
27.11.2021 klo:23:30
Kaksi henkilöautoa olivat matkalla Joensuun suunnalta Lieksaan puolen yön aikaan lauantaina. Toinen autoista oli kääntymässä vasemmalle risteävälle tielle, jolloin takaa tuleva auto törmäsi kääntyvän auton vasempaan kylkeen ja ajautui vastaantulevan kaistan yli syvälle ojanpohjalle. Kääntymässä ollut ajoneuvo pysähtyi törmäyksen vaikutuksesta keskelle Joensuuntietä. Kummankaan auton turvalaitteet eivät lauenneet ja molemmat ajoneuvot pysyivät törmäyksen jälkeen renkaillaan. Henkilövahingoilta vältyttiin onnettomuudessa.

Alueella vallitsi normaali talvinen ajokeli ja hyvä näkyvyys. Nopeusrajoitus onnettomuuspaikalla on 80km/h ja tieosuutta onnettomuuspaikalla ei ole valaistu.

Kaksi ensihoitoyksikköä tarkasti kaikkien seitsämän onnettomuudessa osallisena olleen terveydentilan ennen kuin kaikki osalliset poistuivat onnettomuuspaikalta. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä kohteessa ja turvasi poliisin ja ensihoitajien työskentelyä. Pelastuslaitos tarkasti molemmat ajoneuvot mahdollisten nestevuotojen varalta ja raivasi ajoneuvoista irronneet kappaleet ajokaistalta.


« Takaisin